Mega kristaltë

Info koment Stacione raport

Cristalina La Mega është transmetuar drejtpërdrejt nga Kolumbia me theks të veçantë në muzikën kolumbian dhe lajme për 24 orë në ditë. Cristalina La Mega luan shumë e muzikës kolumbiane për të argëtojë dëgjuesit e saj kanë nevojë për muzikë të mirë që drejtpërdrejt rrjedh nga Kolumbia dhe kulturën e saj. shumica e tyre të dëgjuesit janë nga Kolumbia të cilët janë të njohur mirë për të qenë e bukur në drejtim të muzikës e Kolumbisë.
Cristalina La adresa Mega zyrtare e internetit është www.sistemainrai.net/cristalinamesa

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations