CRBS SALSA Y MERENGUE is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. CRBS SALSA Y MERENGUE are an independent station for the online generation, connecting those who already have a strong connection with Colombia.

CRBS SALSA Y MERENGUE official website address is www.cadenaradialbogotaestereo.com

Salsa CRBS dhe merengue
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Salsa CRBS dhe merengue ]