Colombiaes Popular Radio

Info koment Stacione raport

Online stacioni nga Dosquebradas Risaralda Kolumbi, më të mirë të muzikës popullore, bolero, Rancheras, 24 orë të programimit. Jo vetëm një e mirë ekip transmetimi, por edhe Colombiaes Popular Radio ka marrë teknologji moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me teknologji të lartë të transmetimit klasë bën Colombiaes Populloret radio një radio në internet tërësisht të kënaqshme.

Colombiaes Popular Radio adresa website zyrtar është www.colombiaespopular.wixsite.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations