Kolumbi Salsa Rosa

Info koment Stacione raport

Salsa është ndoshta një formë kolumbian apo latine e muzikës dhe Kolumbia Salsa Rosa është lloji i radio që luan Non Stop salsa muzikë. Ka lloje të ndryshme të muzikës salsa dhe në Kolumbi shumë muzikantë të njohura Salsa janë në dispozicion që janë të njohur në të gjithë vendin dhe Kolumbia Salsa Rosa luan muzikë prej tyre shumicën e kohës.
Colombia Salsa Rosa adresa website zyrtar është www.colombiasalsarosa.blogspot.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations