Colombia Melodia Stereo broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Colombia Melodia Stereo broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Latin music.
Colombia Melodia Stereo website address is melodia60.com

Colombia Melodia Stereo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Colombia Melodia Stereo ]