Kolumbi Bohemi

Info koment Stacione raport
Kolumbia Bohemia është fillimisht një kohë stacion të plotë Oldies shumë popullor nëpërmjet Kolumbi. Kolumbia Bohemia është transmetuar në ajër dhe në internet nga Kolumbia. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, duke përfshirë Oldies. Colombia Bohemia gjithashtu kanë disa programe informative të bazuara që janë me interes për thelbin e saj demografike, duke përfshirë raportet e audiencës dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve.
Colombia Bohemia adresa website zyrtar është www.colombiabohemia.blogspot.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations