Karnaval X gjithmonë

Info koment Stacione raport

carnaval x siempre is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. carnaval x siempre broadcasts to the greater Barranquilla, Zona Kolumbi dhe më gjerë.

carnaval x siempre official website address is www.carnavalxsiempre.com

Vend: Colombia

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations