Stereo karbonit

Info koment Stacione raport

Stereo karbonit është një Radio pjesëmarrës formuar nga një ekip vullnetarësh, ai kërkonte të mirën e përbashkët nëpërmjet informacionit të Shërbimit, argëtuese dhe arsimi ofrohet në programimin tonë të radios. Ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësitë tona si komunikuesit të njohura të gatshëm për të përmirësuar cilësinë e jetës. Emetuesi do të nxisë punën në grup në nivele të ndryshme organizative, gjithnjë e më shumë të angazhohen anëtarët e saj në trajnime në fushën e komunikimit popullor dhe zhvillimin njerëzor, duke arritur nivele të larta të performancës.
Stereo Carbon adresa website zyrtar është www.carbonstereo.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations