Caracol Radio

Info koment Stacione raport

Caracol Radio is one of the fundamental radio arranges in Colombia. Themeluar në Medellín në 1948 Kur stacioni La Voz de Antioquia prokurohen gjysmën e transmetuesve Botës së Re, ndodhet në Bogota. Julio Mario Santo Domingo ishte aksionarëve të saj themelore deri 2004, Kur blihen Spanish Grupo Prisa Grupo Latino Radio, të cilit 17% ishte Santo Domingo-së. Në 1945 Kolumbiane Ligjvënësit e Partisë Liberale Cesar García, Jorge Soto i El Corral, Luis Uribe Piedrahíta, Alberto Arango Tavera, Carlos Sanz Santamaria, José Gomez Pinzon, Alfonso Lopez Pumarejo, dhe Alfonso Lopez Michelsen bërë American Society FM radio, E cila mund të bëjë stacion të ri Botëror Radio në Bogota. në 3 Shtator 1948, Zëri i Antioquiaacquired gjysma e lëshimit New World. Caracol Radio might be legitimately established in 1949. Coltejer, E cila organizatë kishte për të vënë resurset materiale në La Voz de Antioquia dhe Radio Ri Botëror, might possess a few. Caracol Radio is one of the popular radio station in Colombia.

Programet popullore :

  • Pulse e Futbollit
  • dritare
  • Firefly
  • kohë 20
  • zgjasin
  • Healthy Mind-
  • Colombia Universal
  • Një jetë që është dy ditë
  • Planeta Caracol
  • newscast Noon

Faqja Zyrtare : www.caracol.com.co

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations