Capital Salsa

Info koment Stacione raport

Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e Capital Salsa. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë Capital Salsa.

Capital Salsa adresa website zyrtar është www.capitalsalsa.com.co

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations