Candela Estereo

Info koment Stacione raport

Candela Estereo Radiopolis dhe janë pjesë e një familje kolumbian, argëtim, së bashku, pa'lante hedhura dhe dëshirojnë të jenë të lumtur çdo ditë. Candela Estereo ju ftojmë të dëgjoni jetojnë, marrin pjesë dhe të bëni pjesë të saj, ndarjen e përvojave tuaja na lënë e di që ju të mendojnë për ne dhe të kontestuar për të gjitha të mirat që kemi për ju.

Candela Estereo adresa website zyrtar është www.candelaestereo.com

Vend: Colombia

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations