Canalete Stereo

Info koment Stacione raport

Stereo Canalete luan shumë lloje të këngëve nga këngëtaret e njohura një pas një të vazhdueshme dhe për të kthyer prapa pa vënë shpallje bezdisshëm në rrugën e programeve të mëdha. Stereo Canalete është i njohur për programet e tyre shqetësim pagesë radio dhe jo rishikim muzikë të ndaluar të gjitha që shton për të krijuar një stacion të tillë radio e cila është aq e bukur sa programet e tyre të nxehta janë.
Canalete Stereo adresa website zyrtar është www.canaletestereo.com

Vend: Colombia

Zhanret: / /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations