top logo

Camaxagua Stereo është i njohur për muzikën e saj të thellë valle rreth orën. Radio luan muzikë jo të ndaluar me një mesazh. Zgjedhja Kënga e radios është shumë i zoti dhe muzika e tyre janë nga Dance, xhaz, shtëpi dhe të tjera lloji electrifying muzikë. Camaxagua Stereo ka krijuar një numër shumë të mirë të dëgjuesve që i pëlqen të dëgjojë këtë radio çdo ditë.
Camaxagua adresa Stereo zyrtare e internetit është www.radiocamaxagua.com.co

Camaxagua Stereo
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Camaxagua Stereo ]