CaliDeRumba Radio

Info koment Stacione raport

CaliDeRumba Radio is a hit live online broadcasting music channel based on Cali, Colombia. CaliDeRumba Radio plays different range of music genres like Latin, samba etj muzikë . Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin latine, samba etj muzikë. CaliDeRumba Radio is also available across Colombia.
Faqja Zyrtare : www.caliderumba.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations