Radio mirë Stereo

Info koment Stacione raport
Radio mirë Stereo, universi i sukseseve emetuar nga Bogota Colombia 24 orë, më shumë muzikore, më shumë komunale, alos mbështet artistët të reja dhe kompozitorë të muzikës sonë kolumbian. Stereo mirë, informon, argëton, edukon, culturizar që nga shtatori 9, 2011. Buena Stereo Radio Krijuar dhe themeluar nga Kike Carrillo Productions. Buena Stereo Radio adresa website zyrtar është www.buenastereo.com

Vend: Colombia

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations