BRISA FM

Info koment Stacione raport

Brisa FM është një radio dashnor muzikë kulturore bazuar, Ky është një lloj i stacionit të radios e cila është e njohur në të gjithë vendin për ofrimin e programeve të bukur gjatë gjithë ditës me stacionin e tyre radio të cilat janë të bazuara në gjuhën spanjolle. Brisa FM përpiqet për të identifikuar nevojat e dëgjuesve ndaj muzikës dhe gjithashtu shqyrton opinion të përgjithshëm në drejtim të prirje e tyre dhe për t'u dhënë programe sipas asaj.
Brisa FM adresa website zyrtar është www.brisafm.net

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations