Bongo Stereo

Info koment Stacione raport

Bongo Stereo është një radio stacion muzikë në internet. Bongo Stereo transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe klasike, Muzikë Salsa. Bongo Stereo ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Bongo Stereo adresa faqen zyrtare është www.bongostereo.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations