top logo

Bomba FM is a live online Spanish radio in Cali, Colombia. Bomba FM broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. Bomba FM vision is to represent Colombian culture globally, the company targeting the listeners who speak Spanish and live both inside the country and abroad. Only Colombian content are transmitting through this station so far. Bomba FM are committed to promote Colombian Culture, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.
Faqja Zyrtare : www.bombafmradio.net

Bomba FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Bomba FM ]