Blondy Radio

Info koment Stacione raport

Blondy Radio transmeton një gamë të larmishme të programeve në nivel lokal dhe kombëtar të prodhuara, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Blondy Radio transmetuesit besojmë në ofruar shumëllojshmëri clip vërtetë, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Blondy Radio adresa e internetit është www.blondy.com.co

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations