top logo

Besame Medellin bazuar në Kolumbi është një nga stacioni popullore muzikë. Besame Medellin stacion streaming muzikë dhe programet si në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një (Zhanret) radio kanal luan rreth orën 24 orë live online. Besame Medellin gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore në vazhdimësi për njerëz të të gjitha moshave. Përveç të gjitha këto programe forca e saj është pjesëmarrja dëgjuesit dhe reagimet nëpër internet.
Faqja zyrtare : www.besame.fm

Besame Medellin
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Besame Medellin ]