top logo
Barranquilla Estereo listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Barranquilla Estereo has become a very popular radio station of Barranquilla, Colombia in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. Barranquilla Estereo official website address is www.barranquillaestereo.com
Barranquilla Estereo
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Barranquilla Estereo ]