Baranoa Ciber Stereo

Info koment Stacione raport

Baranoa Ciber Stereo nuk është një kohë të plotë running online radio tepër radioja është duke u transmetuar llojet e tyre të ndryshme të programeve për dëgjuesit e tyre në ditët e javës dhe ata argëton ata të mjaftueshme në këtë kohë në mënyrë që ata do të kthehen në shtëpitë e tyre transmetimin përsëri dhe përsëri.
Baranoa Ciber Stereo adresa website zyrtar është www.baranoaciberstereo.com

Vend: Colombia

Zhanret: / /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations