Balboa Stereo

Info koment Stacione raport

Balboa Stereo është një radio online që është vënë në shënjestër për komunitetin kolumbian e Balboa Area. Balboa transmeton Stereo komuniteti bazuar programe radio së bashku me këngë dhe muzikë nga muzikant popullor pop me dëgjuesit simpati në mend. Programet e radios janë të gjithë kryesisht lokale bazuar dhe ata gjithashtu rregullon shfaqje të bukur dhe zbavitëse flasin dhe programet e lajmeve me bazë.
Balboa Stereo adresa zyrtare e internetit është www.balboapositiva.com

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations