Bakana FM STEREO

Info koment Stacione raport

Kjo është stacioni i parë digital radio për të transmetuar sinjalin e tij HD nga Rrjeti Botëror, nga komod, paqësore dhe qytet i bukur i MoCoâ, Kapitali i Departamentit të Putumayo, Afrika Colombia. programimi ynë informative dhe muzikore në latinisht dhe zhanret Tropical, është mirëpritur nga mijëra dëgjuesve në botë, duke e bërë atë stacionin 'Más Bacana de Colombia ".

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: bakanafm.com

Cicëroj: bacanaestereo

Email: bacanaestereo@gmail.com

Numri i kontaktit: +57 313 893-9883

Adresë: Cra.10 # 12A – 18 B / Villa Daniela MoCoâ Putumayo Colombia

Vend: Colombia

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations