Asoam Stereo

Info koment Stacione raport

Stacioni 106.4 FM STEREO ASOAM, Misioni themelor është për të zhvilluar programe radio e social, edukative dhe përmbajtje krijuese, për të shërbyer si një mjet efektiv për angazhimin të gjithë komunitetin, pa dallim të çfarëdo lloji dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë për të arritur të gjitha segmentet e popullsisë, duke çuar në një zhvillim më të mirë socio-ekonomik dhe kulturor në fushën e integrimit dhe solidaritetit.

Asoam Stereo adresa website zyrtar është www.asoamstereo.com

Vend: Colombia

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations