top logo

Armoniaz broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Armoniaz broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy News, Soul dhe R&B

Armoniaz
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Armoniaz ]