Antenë 2 Medellin

Info koment Stacione raport

Antenë 2 Medellin transmeton një gamë të larmishme të programeve në nivel lokal dhe kombëtar të prodhuara, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Antenë 2 Medellin transmetuesit besojmë në ofrimin Sports Talk, Sports News, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të Sports Talk, Sports News.

Antenë 2 Medellin adresa website zyrtar është www.antena2.com.co

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations