Më shumë Anime Radio

Info koment Stacione raport

Ne jemi një radio e krijuar për Otakus dhe dashamirët e japoneze Rock, Muzikë e Animes, ndër të tjera. Është koha për të marrë argëtuan me Anime Plus Radio dhe kjo është variant i ftohtë i programeve.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.animeplusradio.com

E-Mail: animeplusradio@gmail.com

Vend: Colombia

Zhanret:

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations