top logo

Amor Medellin broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Amor Medellin broadcasters believe in providing romantic music, so listeners can enjoy a vast catalogue of romantic music.

Amor Medellin official website address is www.amores.com.co

Dashuria Medellin
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Dashuria Medellin ]