top logo

Dashuri 104.4 transmetimi jetojnë nga (vend). Amor Estéreo is a broadcast radio station in Bogota, Colombia, providing Spanish Romantic Love Songs and Baladas music as part of RCN (Radio Cadena Nacional). Dashuri 104.4 streaming muzikë dhe programet si në internet. Dashuri 104.4 është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Dashuri 104.4 Adresa e internetit është www.amor1044.com

Dashuri 104.4
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : Dashuri 104.4 ]