Web Ajrore

Info koment Stacione raport
AL AIRE WEB është një organizatë e krijuar me dëshirën për të ndryshuar konceptin e radios në Internet, duke e bërë atë më të kapshëm për nxënësit, kolegje, Universitetet, disjockeys, muzikantë dhe amatorë. Qëllimi i tij është transmetimi audio mbi internet. Gjithashtu, promovimin e talenteve të reja në fushën e internetit radio dhe radio stacionit music.Al Aire Web është www.lafm.com.co

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations