AD Noticias

Info koment Stacione raport

Pëlqen të qëndrojnë tuned dhe në të njëjtën kohë të argëtohen? If this is your demand than AD Noticias is the radio meant exactly for this kinds of things. AD Noticias will be with you wil get in touch with you, flas me ju me anë të paraqitjes së tyre të programeve të bukura muzikore. një stacion i saj tërësisht të kënaqshme online radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.adnoticias.com

E-Mail: aldemardo@hotmail.com

Facebook: ADnoticias

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Colombia

Zhanret: /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations