top logo

ABC La Emisora del Pueblo broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, ABC La Emisora del Pueblo broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Adresa zyrtare e internetit është emisorasabc.com

ABC La Emisora del Pueblo
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : ABC La Emisora del Pueblo ]