top logo
97.7 FM dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. 97.7 FM broadcasting classical, xhaz, diskutim, kulturë. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. 97.7 FM has become a very popular radio station of Pereira, Colombia in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. 97.7 FM adresa website zyrtar është www.pereiraculturayturismo.gov.co
97.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : 97.7 FM ]