top logo

89.9 La Clasica provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

89.9 La Clasica official website address is www.899laclasica.com

89.9 Në Classic
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Colombia : 89.9 Në Classic ]