106.9 FM

Info koment Stacione raport

The 106.9 akuza midis audiencën e saj në klasën në pushtet të vendit dhe popullit të gjitha nivelet social-ekonomike. Cilësia e programimit tonë, Programet e specializuar në muzikën popullore (Tangos, kolumbian, xhaz, Boleros, Amerikës Latine) Trajtimi i lejojnë shpërndarje të gjerë në punën dhe studimit mjediset. Programi ynë kulturor mbulon fushat e muzikës, art, letërsi, ekologji, histori, sociologji, shkencë dhe ekonomi, si dhe në çështjet qytetare trajtimi të cilave ka kontribuar në kulturën rrezatojë dhe për të krijuar ndërgjegjësimin publik.

Vend: Colombia

Zhanret: / /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations