104 Firence

Info koment Stacione raport

104 Florencia është stacion radio për popullin e Kolumbisë dhe radioja të jetë në shërbim të njerëzve atje. 104 Florencia filloi transmetimin jetojnë. 104 Florencia është klasifikuar kryesisht si një pop, rock dhe të ndryshme stacion radio në bazë, e cila është një lloj i shërbimit të radios muzikës bazuar se zakonisht ofron transmetimin përtej shërbimit komercial dhe publik.
104 Florencia adresa website zyrtar është www.104florencia.co

Vend: Colombia

Zhanret: / /

loading...

Colombia Radio Stations

Popular Stations