RTHK çik 35

Info koment Stacione raport

RTHK çik 35 ka qenë në internet dhe i njohur për shpenzimin e kohës cilësisë përmes muzikë të mirë. Kjo është më e mira radio për prodhimin në internet dhe për dëgjuesit e Hong Kong. Ata janë të dashur për shkak të programeve të tyre të klasës udhëheqëse radio të llojeve të ndryshme zhanret muzikore. RTHK çik 35 loves për të bashkëvepruar me dëgjuesit e tyre.
RTHK çik 35 Adresa zyrtare e internetit është programme.rthk.hk

Vend: Kinë

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations