FM940

Info koment Stacione raport

FM940 broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

FM940 website address is www.wa5.com

Vend: Kinë

loading...

Popular Stations