FM 88.1 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in CHINA or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of CHINA and from the whole world FM 88.1 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

FM 88.1 Adresa e internetit është www.881903.com

FM 88.1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ China : FM 88.1 ]