CRI Lajme Radio

Info koment Stacione raport

CRI News Radio është një bazë në Kinë gjuha e folur stacioni Hong Kong radio e cila është live online 24 orë në ditë. Radio ofron dëgjuesit e tyre me shërbimet dhe programet e lajmeve. buletinet e tyre të lajmeve janë të pëlqyer nga dëgjuesit e tyre shumë, sepse ata thonë të vërtetën e vërtetë pas lajmit për dëgjuesit e tyre. CRI News Radio është bërë shumë popullor në gjithë Hong Kong.
CRI News Radio adresa website zyrtar është newsradio.cri.cn

Vend: Kinë

Zhanret: /

loading...

Popular Stations