1 Radio Botërore

Info koment Stacione raport

1 paraqet Radio Botërore 24 Ore Radio pavarur me Daily Music Shows. Playing vetëm muzikë me cilësi dhe godet nga e gjithë bota. Festa e muzikës është gjithmonë në me prezantimin e muzikës të ndryshme për dëgjuesit e tyre tërë ditën rreth orën në 1 Radio Botërore.
1 Radio Botërore adresa website zyrtar është www.1worldradio.playtheradio.com

Vend: Kinë

Zhanret: / / /

loading...

Popular Stations