top logo

Nëse ju jeni një lloj i dëgjuesit të cilët nuk duan të merrni mbërthyer me një radio të vetme se sa gjë është gati të ndryshojë. Sepse, you have just tuned into Radio Nuestra 98.7 dhe kjo është radio që do të angazhohen me programet e tyre aq thellë që ju vetë do të akorduar në këtë radio përsëri dhe përsëri.
Radio Nuestra 98.7 Adresa zyrtare e internetit është www.radionuestra.cl

Radio Nuestra 98.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Radio Nuestra 98.7 ]