top logo

Radio Mirador Fm mbulon pjesën më të madhe të rajonit të Araucania, Arsyeja është për të arritur dëgjuesit sa më shumë të jetë e mundur dhe Kili si radio është një stacion radio në internet në mënyrë të lehtë e saj për dëgjuesit e Kilit dhe të gjithë botën për të lidheni me radio dhe gëzojnë programet e tyre gjatë gjithë ditës.
Radio Mirador Fm adresa faqen zyrtare është www.miradorfm.cl

Radio Mirador Fm
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Radio Mirador Fm ]