top logo
Radio Carillon broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Carillon broadcasts diverse local productions. Their productions and information based programs contains such as Adult Contemporary, Sport Talk. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Radio zilka
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Radio zilka ]