top logo
Radio Amor Chile is a community based radio in Croatia. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, Radio Amor Chile joints Community as a platform gather and exchange ideas. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Radio Amor Chile helps people to communicate. Radio Amor Chile official website address is radioamor.cl
Radio Amor Chile
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Radio Amor Chile ]