top logo

Edhe pse nuk është një 24 orë radio drejtimin por Radio Aldea është një transmetues të popullarizuara të pop muzikës popullore dhe të gjithë Kilit dhe të gjithë komunitetin online radio popullore dashuruar muzikë. Muzikë popullore është një zhanër më të popullarizuara të muzikës në Kili dhe kjo ka marrë kaq shumë tifozë në mbarë botën. Radio Aldea luan pop dhe popullore muzikë nga kohë të ndryshme, artistë të ndryshme dhe të llojeve të ndryshme.
Radio Aldea adresa faqen zyrtare është www.radioaldea.cl

Radio Aldea
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Radio Aldea ]