Oasis FM

Info Comment Report

Propozuar i ri i Radio Oasis ofron një programim të veçantë dhe shpesh frymëzues humor muzikore, për qëllim ata që kërkojnë të gëzojnë jetën. Në 102.1 Burrat dhe gratë 35 në 59 vjeç do të gjejnë gjithmonë një temë e mirë, jo vetëm muzikor me një dorë katalog të zgjedhur muzikën më të mirë të fundit 40 vjet, por edhe botuese, Të gjitha përmbajtjet duhet të bëjë me interesat dhe pasionet e tyre me Oasis e tyre të jetës së mirë: sot, kinema, teatër, letërsi, art, udhëtim, ushqim, tendencat dhe cilësia e jetës. Është Oasis. Jeton Sot.

Oasis FM adresa faqen zyrtare është oasisfm.cl

Vend: Chile

Popular Stations