top logo

Popular Rock music and that’s too on various kinds of popular ones makes Niu Rock the ultimate radio for enjoying class leading radio service. Radioja është gjallë non stop dhe kjo është me dëgjuesit e tyre me varg e tyre të gjerë të tregon të njohura muzikore që e bën dëgjuesit shumë të lumtur.
Niu Rock official website address is www.niu.cl

Niu Rock
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : Niu Rock ]