top logo

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. In case of M1 Radio Chile, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.m1radio.cl

E-Mail: m1.chilecomunicaciones@gmail.com

Facebook: m1radiochile

Cicëroj: @m1radiochile1

Gjuhe: Spanjisht

Numri i kontaktit: +56 9 8237 3978

M1 Radio Chile
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Chile : M1 Radio Chile ]